Política de Privadesa

La teva identitat i la teva privadesa ens importen. Per això des d’aquest site, volem complir amb la Llei i oferir garanties sobre la teva privadesa i com es van a tractar totes les teves dades.

Les teves dades són teves i per tant pots recórrer a nosaltres perquè siguin modificats o eliminats o el que requereixis, en el que correspon a aquest lloc web.

Aquests termes d’ús i política de privadesa seran vàlids únicament per a les dades de caràcter personal obtinguts en aquesta web, no sent aplicable per a aquella informació recaptada per tercers en altres pàgines web, fins i tot si aquestes es troben enllaçades pel lloc web.

A www.forn4barres.com hem adequat la web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Així mateix, compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679, GDPR i LSSI.

Les nostres dades com a responsables de l’empresa, són:
FORN 4 ESCOMBRES, S.L, amb B60443983, i domicili en: AVDA DE CATALUNYA, 75, 08730 ELS MONJOS (Barcelona). Email: f4b@forn4barres.com

QUÈ FEM AMB LES TEVES DADES?

Tractarem la informació que facilitis amb la finalitat de respondre a les preguntes i consultes rebudes a través dels formularis de contacte i per a la moderació de comentaris en el lloc. A més d’establir una vinculació comercial segura si adquireixes algun dels nostres productes. Recollim les teves dades, a través de formularis en línia. Aquestes dades, en general seran: nom, cognoms, telèfon i/o correu electrònic. Si decideixes adquirir algun dels nostres productes o serveis és possible que et demani més dades per establir les dades financeres i facturables.

Per tant, i en resum, tractarem les teves dades per a:
Respondre i/o actuar en conseqüència a la informació que em facis arribar a través dels diferents formularis de contacte que es trobin a la web.
Establir una relació comercial propera i confiable.
Moderar els comentaris que es realitzin en les diferents seccions que permetin la recollida dels mateixos.
Garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure desenvolupament d’eines i algorismes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
En cap cas aquesta web cedirà les dades personals dels seus usuaris a tercers sense informar-los prèviament i requerir el seu consentiment.

No és necessari que facilitis cap dada de caràcter personal per a la navegació per aquesta web.
LEGITIMACIÓ PER Al TRACTAMENT DE LES TEVES DADES
La base legal per al tractament de les seves dades és: EL CONSENTIMENT.
Per contactar o realitzar comentaris en aquesta web es requereix el teu consentiment amb aquesta política de privadesa.

COMUNIQUEM A ALGÚ AQUESTES DADES?

A l’hora de crear aquesta web he recorregut a programari de tercers per a un millor servei, per tant haig d’informar-te de la relació de www.forn4barres.com amb WordPress.org i Contact Form7.
No obstant això no existeix una cessió de dades als mateixos i la relació sempre serà anònima, únicament s’estableix aquesta relació perquè puguis accedir als serveis que brinden.

A més dels esmentats, treballem amb SiliconTower
com a servei de hosting, d’igual forma, no existeix una cessió de dades entre ambdues parts de les dades recollides per nosaltres.
LES TEVES DADES, EL SEU ÚS I ELS TEUS DRETS
Són les teves dades, per tant tens dret a accedir a ells, així com a demanar-nos la rectificació de les dades que siguin erronis o sol·licitar que ja no els emmagatzemi si el motiu de la recopilació dels mateixos ha acabat. Si tens dubtes de si en algun moment he emmagatzemat alguna dada teva, tens dret a obtenir confirmació per la meva banda.
Si ens ho demanes, deixarem de tractar les dades, salvo per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
Podràs exercitar materialment els seus drets per correu electrònic a : f4b@forn4escombres.com

COM OBTENIM LES TEVES DADES?

Amb el teu consentiment. I aquest consentiment ens el confirmes tu en els formularis, en realitzar un comentari en alguna secció o en comprar un producte. Una vegada més, gràcies per la teva confiança.

COMUNICACIÓ COMERCIAL

D’acord amb la LSSICE, no t’anem a fer SPAM. Pel que no t’enviarem emails comercials si el teu no ho has autoritzat prèviament.

VERACITAT DE DADES

Per la teva banda has de garantir-nos que les dades personals facilitades a través dels diferents mitjans són veraços, i si algun de les dades recollides per a la relació que mantens amb nosaltres canvia, has de notificar-ho. Per tant, és important que tota la informació facilitada correspongui amb la teva situació real, que està posada al dia i és exacta. Si les dades no són exactes, l’únic responsable d’això ets tu.

PER QUANT TEMPS?

Emmagatzemem les dades per dos motius. D’una banda ens serveix d’històric per a consultes i contactes. D’altra banda així no has d’estar registrant totes les dades cada vegada que vulguis realitzar-nos alguna consulta o adquirir un producte. Dit això, considerem oportú, mentre no diguis el contrari, emmagatzemar aquestes dades un període de 5 anys des de l’última vegada que vas accedir als mateixos.

MODIFICACIONS EN LA POLÍTICA

Ens reservem el dret a modificar aquesta política, entre altres coses, per adaptar-nos als canvis legals que succeeixin i per optimitzar l’aplicació de la mateixa en l’àmbit comercial. Si aquests canvien, t’informarem per seguir comptant amb el teu consentiment.